Midnight Dream

It is not possible for a man to be elegant without a little feminin touch! (Vivienne Westwood )

joi, 28 mai 2009

FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2009Ei sunt urmasii Romei si asta Eto'ot ce conteaza Barcelona 2-0 Manchester si Barca este noua REGINA a Europei!

Duelul anului dintre Messi si Ronaldo si-a desemnat castigatorul - Lionel Messi este cel mai probabil noul Balon de Aur.


In cel mai ironic mod cu putinta, Messi a reusit sa sara mai mult decat inaltimea sa si sa marcheze un gol cu capul in minutul 70. Golul cat un un Balon de Aur al lui Messi i-a adus cel de-al treilea trofeu Barcelonei.

Echipa romantica a tanarului Pep Guardiola a invins in aceasta seara in cetatea eterna - Roma. Sir Alex Ferguson si pragmatismul lui nu au reusit sa-i tina piept unei Barca magice. Eto'o in minutul 10 si Messi in minutul 70 duc trofeul UEFA Champions League la Barcelona.

Manchester nu a reusit sa-si pastreze trofeul castigat anul trecut in fata lui Chelsea, iar dominatia engleza s-a terminat in Europa. 

Barcelona a reusit sa obtina al treilea trofeu in acest an, dupa ce a castigat campionatul Spaniei, Cupa Spaniei si miercuri seara Liga Campionilor.

Barcelona va castiga peste 110 milioane de euro, finala competitiei de miercuri urmand sa aduca venituri de pana la 310 milioane de euro economiei Europei, conform unui nou studiu comandat de MasterCard.

In timp ce castigul clubului invingator se ridica la 110 milioane de euro, orasul Barcelona se va bucura, la randul sau, de incasari aproximate la 15 milioane de euro.
Finalista, Manchester United, va primi pana la 65 de milioane de euro, iar castigul in Europa, in urma acestui joc, se va ridica la 75 de milioane de euro.


Orasul care a gazduit finala, Roma, va primi aproximativ 45 de milioane de euro, totalul impactului economic al finalei Ligii Campionilor din 2009 urcand, astfel, la 310 milioane de euro.Etichete:

1 comentarii:

Blogger Admin (Rivaldo) a spus...

FOR THE GOALS ENTER http://www.youtube.com/watch?v=SDbTAKwNHPE

28 mai 2009, 13:51  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire